Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε sequel και spinoff για την ταινία The Grey Man

*
Η ταινία The Grey Man έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν από μόλις λίγες μέρες, όμως η υπηρεσία streaming ετοιμάζει από τώρα το μέλλον του νέου του κινηματογραφικού σύμπαντος. Πρόκειται για τη νεότερη ταινία των Anthony και Joe Russo (Avengers: Endgame, Community) με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick, Regé-Jean Page και Wagner Moura.

Το Netflix ανακοίνωσε sequel και spinoff για το The Grey Man, κάνοντας γνωστό πως το sequel είναι ήδη υπό ανάπτυξη με την επιστροφή των αδελφών Russo για τη σκηνοθεσία και του Gosling για τον ρόλο του “Sierra Six”. Όσο για το spinoff, οι Paul Wernick και Rhett Reese (Deadpool) θα είναι οι σεναριογράφοι του, με τη θεματολογία του να διατηρείται κρυφή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*